permanent makeup

Permanente Make-Up is uitermate geschikt voor mensen met dunne, onregelmatige of asymmetrische haargroei van de wenkbrauwen.

Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen en bepalen we welke techniek we gebruiken voor jouw behandeling


Permanente Make-up zorgt voor prachtige wenkbrauwen die bij je passen. Anders dan met potloden en poeders geeft Permanente Make-up een langdurig resultaat, perfecte vorm en bespaar je veel tijd tijdens het opmaken. Maar ook ideaal gedurende een vakantie of het sporten.

De permanente make-up behandeling bevat totaal 2 tot 3 behandelingen.

 

De 1e behandeling

Allereerst worden de persoonlijke wensen besproken en wordt ingegaan op de vorm die wordt aangebracht en de kleur van het pigment Er word vaak eerst op de huid getekend. Bevalt het ‘ontwerp’ dan blijft de tekening staan en wordt het pigment nadat de huid verdoofd is aangebracht, hier voelt u vrijwel niets van.

Het pigment wordt heel nauwkeurig en zorgvuldig geïnjecteerd met een ultra fijn en nieuw naaldje. Eventueel worden meerdere kleuren pigment gebruikt. Voor deze behandeling gebruiken we een permanente make-upmachine. Altijd met een steriele naaldmodule: voor elke behandeling gebruiken we om hygiënische redenen een nieuwe verpakking.

 

Meestal is de permanente make-up in het begin iets donkerder dan gewenst, schrik daarvan niet. Een week na de pigmentatie zal het lichter worden. Dit komt doordat de opperhuid, ook vol met pigment, dit voor een deel za afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er juist weer iets te licht uit.  Daarom vindt na minimaal 4 weken de tweede permanente make-up behandeling plaats.  

 

De 2e behandeling

Hierbij kunnen ook nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.

De tweede permanente make-up behandeling geeft vaak het pigment indien de kleur keuze goed gekozen is, een extra boost.

 

De 3e behandeling

Hetzelfde gebeurt bij een derde permanente make-up behandeling na ongeveer weer 4 weken.

 

Meestal is het resultaat na de derde nabehandeling goed en blijft het 1 tot 3 jaar aanwezig.

 

Beter is het echter om de permanente make-up om het jaar te laten bijwerken, zo zit de vorm er nog goed in en is een eenmalige behandeling vaak voldoende. Indien u langer wacht, en uw permanente make-up meer zal vervagen zullen er ook weer meerdere behandelingen nodig zijn om dit weer mooi te krijgen.

 

Er zit minimaal 4 weken tussen elke permanente make-up behandeling omdat dan de opperhuid weer helemaal vernieuwd is, dit duurt namelijk ongeveer 28 dagen.

Bij wat oudere mensen kan dit iets langer duren.

 

Waarom zijn er 3 behandelingen nodig?

Een nieuwe behandeling bestaat uit 3 behandelingen, niet alleen om zo het mooiste (kleur) resultaat te verkrijgen, maar ook langer plezier te hebben van uw permanente make-up. Het laagje over laagje aanbrengen kost iets meer tijd, 3 behandelingen, maar geeft een verfijnder resultaat! Tussen elke behandeling zit een periode van 4-6 weken. Na het voltooien van de behandeling is het raadzaam een onderhoudsbehandeling te ondergaan iedere 1 tot  1,5 jaar.

Voor

Na

Bel voor een intakesgesprek of afspraak:

06 - 101 200 48